بریدهای از کتاب قرآن کریم اثر هو
1404/2/31
قَالَ يَٰنُوحُ إِنَّهُۥ لَيۡسَ مِنۡ أَهۡلِكَۖ إِنَّهُۥ عَمَلٌ غَيۡرُ صَٰلِحࣲۖ فَلَا تَسۡـَٔلۡنِ مَا لَيۡسَ لَكَ بِهِۦ عِلۡمٌۖ إِنِّيٓ أَعِظُكَ أَن تَكُونَ مِنَ ٱلۡجَٰهِلِينَ٤٦هود خطاب رسيد اى نوح! او از خاندان صالح تو و اهل ايمان نيست چونكه او عمل ناصالحى است لذا از چيزى كه آگاهى به او ندارى (كفر يا ايمان فرزند) مپرس. من به تو اندرز مىدهم كه با سؤال خود از جاهلان مباش! قَالَ رَبِّ إِنِّيٓ أَعُوذُ بِكَ أَنۡ أَسۡـَٔلَكَ مَا لَيۡسَ لِي بِهِۦ عِلۡمࣱۖ وَإِلَّا تَغۡفِرۡ لِي وَتَرۡحَمۡنِيٓ أَكُن مِّنَ ٱلۡخَٰسِرِينَ٤٧هود نوح عرضه داشت پروردگارا! من به تو پناه مىبرم از اينكه درخواستى كنم (نجات فرزند) كه نسبت به صلاح و فساد آن علمى نداشته باشم و تو اگر مرا نيامرزى و رحمم نكنى از زيانكاران خواهم بود