بریدۀ کتاب
دیروز
فکر آفرین و بارکالله و شخصیتطلبی و شهرتطلبی را از سر خود بیرون کنید؛ فقط برای خدا درس بخوانید! طلبه باید توجهش فقط به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف باشد و طالب رضا پ خشنودی آن حضرت باشد. حاج شیخ عباس قمی رضوان الله تعالی علیه وقتی کتاب «منازل الآخره» را نوشته بود، یک مسئلهگو آن را قبل از نماز در حرم مطهر برای مردم میخواند. پدر حاج شیخ عباس اهل علم نبوده، مغازهی نانوایی داشته است. روزی میآید و میگوید: شیخ عباس؛ شبها بیا حرم، شیخ حسین مسئلهگو کتابی به اسم «منازل الآخره» را میخواند؛ بیا گوش کن تا بفهمی! ایشان هم فرموده بودید: دعا کنید تا بفهمم؛ تا زمانی که پدرش در قید حیات بود، یک بار هم نگفت: آن کتاب را من نوشتهام!