بریده‌ای از کتاب قصه کربلا بضمیمه قصه انتقام اثر علی نظری منفرد

بریدۀ کتاب

سپس یزید آب جو طلب کرد و از آن می‌نوشید و به یاران خود می‌داد و می‌گفت: این شرابی‌است مبارک و از برکت آن این است که اولین باری که ما از آن می‌نوشیم سر دشمن ما (امام حسین علیهم السلام) بر سر سفره‌ی ماست، و خوان طعام ما به همین خاطر گسترده است و با خیالی راحت و مطمئن غذا می‌خوریم و شراب می‌نوشیم. پ.ن : هروی از حضرت رضا علیهم السلام نقل کرده که اولین کسی که دستور ساخت آب جو را داد و برای اوتهیه کردند، یزید بود، و اولین جایی که نوشید و سر سفره‌ای بود که سر مقدس امام حسین علیهم السلام را گذارده بودند، و دشمنان اهل بیت بر آن سفره غذا و شراب می‌خوردند و بر این مصیبت بزرگ شادمانی می‌کردند و لذا حضرت رضا علیهم السلام فرمود: شیعیان ما هرگز آب جو نمی‌خورند چون آن مخصوص دشمنان ماست (عیون اخبارالرضا ۲۲/۲)