زهرا مرادی تاریخ عضویت:تیر 1403 زهرا مرادی دنبال کردن @zmgm 0 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(13 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت7امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 13 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها زهرا مرادی 1403/4/29 موش و گربه در خانه ی اشباح جلد 2 جرونیمو استیلتن 4.4 3 این کتاب رادوست دارم 0 1 زهرا مرادی 1403/4/29 چشم زمردین، جواهر گمشده جلد 1 جرونیمو استیلتن 4.3 4 عالی بود 0 1 زهرا مرادی 1403/4/29 در جست وجوی گنج غرق شده جلد 12 جرونیمو استیلتن 4.8 1 سلام این کتاب واقعن جذاب بو د و من که کتاب های هیجانی دوست دارم خیلی خوب بود این داستان راجب جستجو برای یک گنج قدیمی است که ماجراهایی اتفاق می افتد با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.