زهرا رحیم پور تاریخ عضویت:خرداد 1403 زهرا رحیم پور دنبال کردن @zahrarahimpour 1 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(1 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 1 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها زهرا رحیم پور 1403/3/16 خسی در میقات جلال آل احمد 3.9 51 با شروع خسی در میقات در انتظار یک تجربه شخصی برای خودم از سفر حج بودم. میخواستم من هم بروم حج و اعمال به جا بیاورم و برگردم حال آنکه گویا حج در همان نفس در طواف رفتن و سعی و وقوف در عرفات و مناست و باید برم و خودم را بسپارم به اعمالی که خدا گفته. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.