زهرا مولوی تاریخ عضویت:فروردین 1403 زهرا مولوی دنبال کردن @zahramolavi 12 دنبال شده 11 دنبال کننده کتابخوان(366 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت100امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 366 کتاب در حال خواندن 7 کتاب خواهم خواند 92 کتاب یادداشتها زهرا مولوی 1403/1/25 توقف زمان مت هیگ 3.7 13 از خود کتاب بهمیزان کافی تعریف نوشته شده. من فقط میخوام بگم که این ترجمه اشکال کم نداره و ویراستار هم اصلاً نداشته. موقع خوندنش قسمت داستاننویس مغزم داشت لذت میبرد و قسمت ویراستار مغزم زجر میکشید. 1 3 زهرا مولوی 1403/1/25 درباره معنی زندگی ویل دورانت 3.6 57 بهمعنای واقعی کلمه عالی! 0 2 زهرا مولوی 1403/1/25 شاهنامه ابوالقاسم فردوسی 4.8 10 هیچوقت یادم نمیره توی چه شرایطی و چه روزهایی شاهنامه رو خوندم و تموم کردم. البته با کمک پادکست «فردوسیخوانی» آقای خادم. خلاصه که خیلی خوشحالم :) و دلم میخواد دوباره از اول شروعش کنم =) 0 3 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.