زهرا کاظمی زهرا کاظمی دنبال کردن @zahrakazemi 3 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(12 کتاب)63امتیاز دنبال کردن0یادداشت6امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 12 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 14 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 10 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها زهرا کاظمی کتابهای امسال 8 کتاب کتابهایی که دوست دارم سال۱۴۰۳بخوانم 0 2 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.