طاهره طهرانچی طاهره طهرانچی دنبال کردن @tehranchit 14 دنبال شده 9 دنبال کننده کتابدوست(12 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 12 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 12 کتاب یادداشتها طاهره طهرانچی 1402/4/30 با کفش های دیگران راه برو شارون کریچ 4.2 17 فی بی پاکت را باز کرد و گفت :"وای خدایا!" داخل پاکت یک تکه کاغذ آبی کوچک بود و روی کاغذ این پیغام نوشته شده بود: تا با کفش های کسی راه نرفته ای، درباره اش قضاوت نکن. 0 18 باشگاهها چالشهااین کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است. لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب طاهره طهرانچی 1402/5/6 با کفش های دیگران راه برو شارون کریچ 4.2 17 صفحۀ 109 همان طور که به طرف خانه می رفتم به آن پیغام فکر کردم. ارزش و معنای زندگی انسان ها در چيست؟ آن ها را بارها و بارها با خودم تکرار کردم. گیج شده بودم، چه کسی آن پیغام های اسرارآمیز را می گذاشت و به راستی ارزش های زندگی من چه چیزهایی بودند؟ امتحان؟ نه، به نظر من خیلی مهم نبود. ولی فریاد زدن بر سر مادرم مهم بود. حتی فریاد زدن بر سر مادری که فرزندش را ترک کرده است. 0 15 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.