Shadi Shadi دنبال کردن @smxmortazavi عضویتمرداد 1404 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(63 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت6امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 63 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها Shadi 7 روز پیش آیین رستگاری: مصاحبات حضرت علامه آیه الله حاج سیدمحمدحسین حسینی طهرانی (ره) با بعضی از اصدقاء در رابطه با سیر و سلوک الی الله سیدمحمدحسین حسینی طهرانی 4.8 2 به نظرم این کتاب به جز فصل اول برای کسایی مثل طلبههاست که خیلی جدی میخوان مسیر سلوک رو بپیماین و توصیههاش خیلی به درد من نخورد. روح بزرگ نویسنده کتاب در نوشتههاش مشهوده و اون حس معنویت رو گاهی میشه ازش دریافت کرد 0 0 Shadi 7 روز پیش نام من سرخ اورهان پاموک 4.0 26 داستان خوبی بود ولی یه جاهاییش دردناک بود نتونستم گوش بدم 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.