سجلد سجلد دنبال کردن @sjeld 0 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(15 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت15امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 15 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها سجلد 1402/2/22 خاطرات یه بچه چلمن جف کینی 3.5 2 سلام مجموعه کتاب های خاطرات بچه چلمن و ... سرگرم کننده که گوشهای لبتون بالا میکشه اما به قهقه نمیرسه و شاید بخاطر تفاوت های فرهنگی برخی موقعیت های طنز اون دیر درک بشه ... من دوستشون داشتم ... 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها سجلد اطلاعاتی - امنیتی ( تروریسم سلفی) 9 کتاب تعداد اندکی از کتاب هایی با موضوع داعش و القاعده و طالبان ... 0 5 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.