سعید سعادت سعید سعادت دنبال کردن @saadatsaed 2 دنبال شده 14 دنبال کننده کتابدوست(239 کتاب)0امتیاز دنبال کردن13یادداشت52امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 239 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 96 کتاب یادداشتها سعید سعادت 1403/5/16 Disloyal: The True Story of the Former Personal Attorney to President Donald J. Trump مایکل کوهن 1.0 1 به نظرم یک تلاش مسخره برای ضربه زدن به ترامپ با روشی ترامپی بود! 0 0 سعید سعادت 1403/5/15 The Mess That We Made میشل لرد 5.0 1 کتاب خیلی خیلی خوبی بود. مفصل در عین حال ساده محیط زیست و مسئله بقای انسان و طبیعت رو برای مخاطب کودک نشون می ده و بیان میکنه کتاب. به زودی در دفتر شکوفه؛ دفتر کودک و نوجوان مؤسسه انتشارات امیرکبیر منتشر میشه و شما هم لذت خواهید برد. 0 4 سعید سعادت 1403/5/15 Boxitects Kim Smith 5.0 1 این هم کتاب خیلی خوبی بود. به زودی در دفتر شکوفه؛ دفتر کودک و نوجوان مؤسسه انتشارات امیرکبیر منتشر میشه و شما هم لذت خواهید برد. 0 1 سعید سعادت 1403/5/15 Sport in Capitalist Society: A Short History تونی کالینز 5.0 1 انتقادیترین بررسی تاریخ ورزش رو توی این کتاب دیدم هرچند هیچ فرصت نشد ترجمهاش را تمام کنم ولی هنوز امید دارم و فقط می توانم دعا کنم که به زودی ترجمه شود 0 0 سعید سعادت 1403/5/15 Bird Hugs گد آدامسون 4.5 2 کتاب خیلی خوبی بود. به زودی در دفتر شکوفه؛ دفتر کودک و نوجوان مؤسسه انتشارات امیرکبیر منتشر میشه و شما هم لذت خواهید برد. 0 0 سعید سعادت 1403/5/15 The Last Samurai: The Life and Battles of Saigo Takamori Mark J. Ravina 5.0 1 خیلی خیلی بهتر از فیلمش بود. عالی بود 0 0 سعید سعادت 1403/5/14 The Gene: An Intimate History سیدارتا موکرجی 5.0 1 به سختی تمام شد. ولی بهترین تاریخ پیچیدهای بود که خواندم. ترکیب سیاست و تاریخ و خلقت. 0 2 سعید سعادت 1403/5/8 Library Lion میشل نودسن 4.5 2 خیلی خیلی کتاب خوبی بود... 0 0 سعید سعادت 1402/8/1 Slavery آر.جی. گرانت 4.0 1 من این کتاب رو خوندم و ترجمهش کردم و قراره تو ایران منتشر بشه. خیلی خیلی کتاب خوبیه برای فهمیدن حقیقت زندگی مردم آمریکا و به خصوص قشر نادیدهگرفته اون! 0 0 سعید سعادت 1401/3/21 داستان برده ها: روایت انتقادی سرگذشت برده ها در تاریخ، آنچه تا امروز ادامه دارد ... سعید سعادت 4.0 4 خیلی خیلی خوب بود این کتاب. ممنون از شما واقعا تونستم زندگی آدمهای بسیاری رو درک کنم که زیر فشار و ستم اروپاییها و آمریکاییهای به ظاهر متمدن زندگی می کردن. این آدمهای به ظاهر متمدن هنوز هم همونقدر وحشی و ظالم هستند. 1 6 سعید سعادت 1401/3/21 ذهن استراتژیست: تکنیک های کاربردی تفکر استراتژیک در سطح ملی، سازمانی و فردی سیدحسین جلالی 4.2 1 کتاب در نوع خودش محشر بود. چرا نوع خودش؟ چون قرار نبود ذره ذره تمام مدلهای تفکر استراتژیک رو به ما یاد بده. یک هندبوک جمع و جور برای یاد دادن سرنخهای مختلف برای یادگیری بیشتر بود. جامع بود و زبان روان و خوبی داشت. 0 1 سعید سعادت 1401/3/21 فهم همجنس گرایی: و راهنمای والدین برای پیشگیری از آن لینداایمز نیکولوسی 5.0 3 کتابی که در آن حقیقت . شرافت آدمی با تمنا و خواستههای کثیف جابجا میشود، خوانده نشود بهتر است. 0 1 سعید سعادت 1400/11/2 تاریخ قرن هیجدهم و انقلاب کبیر فرانسه و امپراطوری ناپلئون ژول ایزاک 3.0 1 جمع و جور و شسته رفته. ولی زبان قدیمی و سختی داشت. ریشههای رفتارهای تاریخی رو خوب گفته بود. به خاطر ترجمه نمره کمی میدم 0 11 باشگاههاچالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. فعالیتهافعالیتی یافت نشد.