محسن عزیزی محسن عزیزی دنبال کردن @mohsenaz 0 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(2 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 6 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها محسن عزیزی 1402/11/22 قوانین طبیعت انسان رابرت گرین 4.2 2 بالاخره تمومش کردم و الان دوباره استارتش میزنم، اخه جا داره ک جزیی از زندگیت باشه، خیلی چیزا بهم یاد داد و زندگیمو تکون داد، ممنونم از رابرت گرین عزیز و خانم باغستانی نازنین بابت ترجمه عالیشون،. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب محسن عزیزی 1402/11/20 چنین گفت زرتشت فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 18 صفحۀ 1 آنکس که ندیده است، دستی را که نوازش کنان میکشد؛ زندگی را خوب ننگریسته. پاره 69 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.