محمد حسن مرادی

@mhmm81

0 دنبال شده

2 دنبال کننده

به نام خدا
این کتابچه 63 صفحه ای  ابتدا کمی از زندگی آن بزرگمرد توصیف می کند و سپس به بیان وصیتنامه ایشان می پردازد که عمده این کتابچه را متشکل می شود. سپس دو تشرف خدمت حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و یک تشرف خدمت حضرت سید الشهدا علیه السلام و پس از آن به بیان چند نکته نسبت به مسجد جمکران و دعای ندبه و  مراسم عزاداری سید الشهدا می پردازند.
خلاصه ای از زندگی پر برکت ایشان :
۹۶ سال عمر کردند
بیش از ۴۰۰ اجازه روایت و اجتهاد از علما شیعه، اهل تسنن و زیدیه گرفته اند.( تا اندکی پیش رسم بوده که افراد از علما تراز ، اجازه ای می گرفتند برای نقل روایات و یا اینکه مجتهد بودن آنها را تایید کند که به این کار اجازه گرفتن می گفتند)
کتابخانه ای مشتمل بر بیش از هزاران کتاب خطی که از طریق نماز و روزه استیجاری و کار شبانه در کارگاه برنجکوبی و حذف یک وعده غذایی در روز ، جمع آوری نمودند. که اکنون این کتابخانه اولین کتابخانه کشور از جهت نسخ خطی و سومین کتابخانه جهان اسلام می‌باشد.
در وصیتنامه ای که نوشته اند توصیه هایی دارند من جمله تاکید بسیار بر صله رحم ، خواندن بعضی سوره ها در بعد از نماز های پنجگانه، خواندن بعضی از اذکار در قنوت و رکوع، توصیه به امور کتابخانه و....
همچنین در تشریفاتی که داشتند نکاتی را می فرمایند.
خواندن این کتابچه علاوه بر آشنایی بر یکی از علما اسلام ، از نکات اخلاقی و رفتاری که در وصیتنامه و همچنین در تشریفاتی حاصل شده، می توان بهرمند شد.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.