یگانه رجایی

یگانه رجایی

@iyegane

5 دنبال شده

10 دنبال کننده

این کاربر هنوز یادداشتی ثبت نکرده است.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

نواندیشان ایرانی: نقد اندیشه های چالش برانگیز و تاثیرگذار در ایران معاصر

شازده احتجاب

دختری در غبار خاطره ها

سقوط
سقوط مفهوم انسانیت
چه چیزی میتونم برای گفتن خلاصه ی کتاب بگم؟ داستان برام خیلی بهم ریخته بود پس صرفا اسمشو میزارم « تک گویی عجیب غریب» .
مارک منسون در کتاب هنر رندانه به **م گرفتن می نویسه: «همه ی ما به فردی نیاز داریم تا حقیقتی که ازش فرار می کنیم رو تو صورتمون بکوبه» و آلبرکامو در این کتاب همین نقش رو به عهده می‌گیره و به صورت غیرمستقیم شروع به نقد و قضاوت انسان و جامعه می کنه و یک شخصیت منفور رو میسازه تا صرفا این واقعیت رو به صورت مخاطب بکوبه که تفاوت آنچنانی با تک شخصیت کتاب نداره.
همون طور که در گزارشم موقع خوندن این کتاب گفتم ، فهمیدن و درک کتاب برام بسیار دشوار بود و بی شک سخت تربن کتابی بود که تا امروز خوندم و البته که ترجمه نه تنها کمکی به فهم بهتر نکرد بلکه به سختیش افزود.
مطمئنم که در آینده با یک ترجمه جدید باز سراغ این کتاب خواهم رفت تا شاید بتونم باهاش ارتباط بگیرم و درکش کنم.
در نهایت ، این کتاب رو به چه کسانی پیشنهاد میکنم ؟ کسانی که تجربه خوندن کتاب های فسلفی سنگین رو دارند و با مکتب فلسفی آلبرکامو آشنا هستند.

پ.ن: آیا تنفر از آدمیت تنفر به خود حساب می شود؟
          سقوط مفهوم انسانیت

پ.ن: آیا تنفر از آدمیت تنفر به خود حساب می شود؟

ناخدا برای ناهار رفته و ملوانان کشتی را تسخیر کرده اند
دفتر خاطرات چارلز بوکوفسکی.
اگه پایه صحبت های چارلز بوکوفسکی بنشینیم به نظرتون بهمون چی میگه؟ احتمالا میگه که گورتون رو گم کنین و بزارین از تنهاییم لذت ببرم اما در این مجموعه از تک نگاری های این مرد پای صحبتاش راجب موسیقی ، اسب ها ، مردم و نویسنده ها می نشینیم.
برای من که مدت ها در پی کشف این شخصیت مرموز بودم هرگز مصاحبه یا صحبت های دیگران راجبش کافی نبود پس چه چیزی بهتر از مدتی زندگی کردن با بوکوفسکی و خوندن تک نگاری هایی که بیشتر به خاطره نویسی شبیه میمونه ؟
آن هم در حالی که با پخته ترین ورژن این شاعر و نویسنده که به هفتاد و دو سالگی نزدیک شده و در حال نوشتن کتاب عامه پسند هست طرف هستیم.
متاسفانه چون ترجمه دیگه یا نسخه زبان اصلی این کتاب در دسترسم نبود نمی تونم بگم آیا با ترجمه ضعیفی رو برو هستیم یا بخاطر مست بودن نویسنده موقع نوشتن با بعضی بند های نامفهوم روبرو بودم ، اما در نگاه کلی ترجمه می تونست خیلی بهتر باشه و در رسوندن مفهوم موفق تر عمل کنه.
در آخر این کتاب رو به چه کسانی معرفی می کنم؟ کسایی که به شناخت چارلز بوکوفسکی علاقمند هستن و سابقه خوندن حداقل دو اثر از اون رو دارن
          دفتر خاطرات چارلز بوکوفسکی.

هنر رندانه به تخم گرفتن
برای چه چیز هایی در زندگی تره خورد میکنی؟
مارک منسون در این کتاب راجب اولویت ها ، فواید ساده بودن ، قدرت نه گفتن و ... حرف میزنه.
در بیشتر نوشته هام درباره ی کتاب های روانشناسی نکته ای که همیشه ذکر می‌کنم اینه که آیا کتاب حوصله سر بر بود برای یک فردی که کتاب های روانشناسی نمی خونه؟ بزارین بهتون بگم که اگه این کتاب رو بدون سانسور میخونین عمرا با مثال ها و داستانی هایی که مارک تعریف می‌کنه حوصلتون سر بره.
یک انتقاد بزرگ که به خیلی از کتابای روانشناسی میشه( واسه بعضی کتابا واقعا حق دارن) اینه که محتوای کتاب مقداری زرده و این چیزیه که تک و توک راجب این کتاب هم شنیدم ؛ اما بیاین کتاب های روانشناسی رو به چشم یک فرد ببینیم( خب واقعا هم اکثرا یک فرد نوشتتشون) به نظرتون امکان داره کل عقاید و حرفای یک فرد درست باشه؟ طبیعتاً نه!
این کتاب نکته ها و حرف های زیادی برای یاد دادن داره و همینطور نکته و حرفایی برای صرفا شنیدن و رد شدن ، و  این تو هستی که تصمیم میگیری هر نکته ی این کتاب رو در کدوم بخش قرار بدی.
در نهایت این کتاب رو به چه کسانی پیشنهاد می‌کنم ؟ کسانی که از یک قلم رک لذت می‌برند و به شنیدن یک حقیقت تلخ اما سازنده نیاز دارند و کسانی که میخوان خوندن کتابای روانشناسی رو شروع کنن.
          برای چه چیز هایی در زندگی تره خورد میکنی؟

پیش مرگ هیتلر