ماهی ماهی دنبال کردن @imahi عضویتبهمن 1402 3 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(19 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 19 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 6 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب ماهی 1402/11/30 از دو که حرف می زنم از چه حرف می زنم هاروکی موراکامی 3.8 75 صفحۀ 10 ﮔﺎھﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ زﻧﺪﮔﯽ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ، اﺣﺴﺎس می کنم تکه چوبی هستم که آب با خود به ساحل آورده باشد. 0 4 ماهی 1402/11/30 از دو که حرف می زنم از چه حرف می زنم هاروکی موراکامی 3.8 75 صفحۀ 10 اﮔﺮ ﺑﺮ ﻓﺮض ﻣﺜﺎل ﻗﺮار ﺑﻮد ﻓﯿﻠﻤﯽ از روی زﻧﺪﮔﯽ ﻣﻦ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺷﻮد( ﮐﻪ ﺣﺘی ﻓﮑﺮ آن ﻟﺮزه ﺑﺮ اﻧﺪاﻣﻢ ﻣﯽ اﻧﺪازد) ﺻﺤﻨﻪ ھﺎی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ اﯾﻦ ﺧﺎطﺮات از ﺟﻤﻠﻪ ﺑﺨﺶ ھﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺑﻮدﻧﺪ ﮐﻪ در اﺗﺎق ﺗﺪوﯾﻦ دورﺷﺎن ﻣﯽ رﯾﺨﺘﻨﺪ و ﺗﺪوﯾﻨﮕﺮ در ﻣﻘﺎم ﺗﻮﺿﯿﺢ ﮐﺎر ﺧﻮد ﻣﯽ ﮔﻔﺖ: اﯾﻦ ﺗﮑﻪ ھﺎ را ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﻢ ﺣﺬف ﮐﻨﯿﻢ ﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ وﻟﯽ .ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ اﻧﺪ و ارزش ﭼﻨﺪاﻧﯽ ﻧﺪارﻧﺪ. ﺧﺎطﺮاﺗﯽ ﭘﯿﺶ ﭘﺎاﻓﺘﺎده و ﺣﻘﯿﺮﻧﺪ اﻣﺎ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺷﺎن ﺑﺮای ﻣﻦ ارزﺷﻤﻨﺪ و ﻣﻌﻨﺎدار ھﺴﺘﻨﺪ. ﺗﺎ ﯾﮑﯽ از آن ھﺎ ﺑﻪ ﯾﺎدم ﻣﯽ اﻓﺘﺪ ﻧﺎﺧﻮدآﮔﺎه ﻟﺒﺨﻨﺪی ﺑﺮ ﻟﺒﺎﻧﻢ ﻣﯽ ﻧﺸﯿﻨﺪ و ﯾﺎ اﺧﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ 0 0 ماهی 1402/11/18 دایی جان ناپلئون ایرج پزشکزاد 4.1 116 صفحۀ 10 0 20 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.