همایون گودرزی همایون گودرزی دنبال کردن @homayon.ir عضویتآذر 1402 2 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(40 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت30امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 40 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها همایون گودرزی 1402/9/5 آتشگاه احمد مدقق یزدی 4.2 39 کتاب آتشگاه کتاب بسیار خوب و آموزنده ای است. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها همایون گودرزی 1402/9/5 لیست کتاب های من 8 کتاب لیستی از کتاب هایی که خوانده ام 0 1 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.