Hanane allahzade تاریخ عضویت:آبان 1403 Hanane allahzade دنبال کردن @hanane83 0 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(4 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 4 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها Hanane allahzade 1403/8/24 سهم من پرینوش صنیعی 3.8 10 این کتاب خیلی خوب به من یاد داد حرف هایی که مردم پشت سرت میزنن چقدر بی اهمیت هست و چقدر زود میتونه تعقیر بکنه یعنی تو مسیر زندگی خودت رو طی میکنی ولی مردم با همون رفتار یکسان تو در دوره های زمانی مختلف نظرشون و تحقیر ها یا تایید هاشون تعقیر میکنه 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.