سمیر کهیه اوغلو سمیر کهیه اوغلو پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها تبریزلی رویالاریم سمیر کهیه اوغلو 0.0 0 آذربایجانین چاغداش شاعیرلری 1: چاغداش آذربایجان شاعیرلری کیتابینین آردی سمیر کهیه اوغلو 0.0 0 من بیر بیاض خوریاتام: شعر توپلوسو سمیر کهیه اوغلو 0.0 0 درین نفسلی تین لر: آذربایجان سئچیلمیش مدرن شعرینه اینجه له مه جلد 1 سمیر کهیه اوغلو 0.0 0 چاغداش آذربایجان شاعیرلری: تنقید و آراشدیرما سمیر کهیه اوغلو 0.0 0 باشقا بیر ماوی گوی: چاغداش آذربایجان قادین شاعرلری سمیر کهیه اوغلو 0.0 0