فاطمه ابوفاضلی فاطمه ابوفاضلی دنبال کردن @fatemehfazeli عضویتآذر 1403 2 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(8 کتاب)517امتیاز دنبال کردن2یادداشت5امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 8 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها فاطمه ابوفاضلی 1403/9/20 من و کتاب سیدعلی خامنه ای 4.3 43 کاش واقعا مسئولین ی فکری برای مسئله کتاب و کتابخوانی میکردن کاش آدم دلسوز و مهربون مثل ایشون زیاد بود ک اینطوری دغدغه مردم و سطح سواد و فرهنگ مردم کشورشون براشون اهمیت داشت... 0 4 فاطمه ابوفاضلی 1403/9/7 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 158 توصیفات عالی بووود 0 3 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.