فاطمه ابوفاضلی فاطمه ابوفاضلی دنبال کردن @fatemehfazeli 2 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(8 کتاب)517امتیاز دنبال کردن2یادداشت5امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 8 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها فاطمه ابوفاضلی 1403/9/20 من و کتاب سیدعلی خامنه ای 4.3 40 کاش واقعا مسئولین ی فکری برای مسئله کتاب و کتابخوانی میکردن کاش آدم دلسوز و مهربون مثل ایشون زیاد بود ک اینطوری دغدغه مردم و سطح سواد و فرهنگ مردم کشورشون براشون اهمیت داشت... 0 3 فاطمه ابوفاضلی 1403/9/7 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 130 توصیفات عالی بووود 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 96 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.