ف.غ ف.غ دنبال کردن @fari1060 عضویتدی 1401 2 دنبال شده 10 دنبال کننده کتابدوست(28 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 28 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها ف.غ 1401/10/24 نامیرا صادق کرمیار 4.4 230 خیلی کتاب جالبی بود و واقعاً بعضی جاهاش اشکم دراومد. تا حالا از این زاویه به واقعه ی کربلا نگاه نکرده بودم. 0 24 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.