علی اصغر ملااحمدی علی اصغر ملااحمدی دنبال کردن @fanooseandishe عضویتدی 1401 2 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(5 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 5 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها علی اصغر ملااحمدی 1402/9/10 سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 210 شخصیت شهید ابراهیم هادی بسیار جذاب و تاثیرگذار هست، یک ستاره ای که کم دادم فقط بخاطر قلم ضعیف ، ویراستاری معمولی، طرح جلد خیلی ضعیفه 0 2 علی اصغر ملااحمدی 1402/9/10 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 214 یک عاشقانه واقعی از یک جوان امروزی به همه اونایی تازه دارند ازدواج می کنند و همه متاهلین پیشنهاد می کنم که این کتاب رو بخونن 0 0 علی اصغر ملااحمدی 1401/10/15 چغک جمعی از نویسندگان 4.5 65 کتاب خیلی خوبی برای نوجوانان ۱۰ تا ۱۵ سال هست 0 14 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.