اسماعیل جنتی اسماعیل جنتی پدیدآور دنبال کردن 1 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 179 کنار رودخانه "پیدرا" نشسته ام و گریه می کنم پائولو کوئیلو 3.0 6 رومئو و ژولیت ویلیام شکسپیر 3.7 15 کوه پنجم پائولو کوئیلو 3.3 3 کی یرکه گور (متفکر عارف پیشه) مهتاب مستعان 3.0 1 شاعری با یک پرنده آبی چارلز بوکوفسکی 4.5 0 آخرین نسخه حوا هستم الناز سرخانلو 0.0 0 اسرار شیدایی: زندگی نامه دکتر ایرج اعتصام معمار، شهرساز و هنرشناس 0.0 1 خداوند و علم: رهنمودی به جانب فراواقع گرایی "هزاره ی سوم" ژان گیتون 0.0 0 گاوان و آدمیان چزاره پاوزه 0.0 0 ثورا ژرار آنکوس 0.0 0 ستاره باران جواب یک سلام نامه های احمد شاملو به مهدی اخوان لنگرودی 0.0 0