مهدی شادخواست مهدی شادخواست پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها عصر چهارم ربات های هوشمند، کامپیوترهای هوشیار و آینده بشریت بایرون ریس 0.0 0 توضیح بلاک چین + توضیح بیت کوین مارک اتوود 0.0 0 مروری بر دانستنی های مشاوران املاک: آموزش معماری ساختمان و مسایل حقوقی پژمان محمدی 0.0 0 امپراتور مهدی شادخواست 0.0 0 فانوس رامین خطیری 0.0 0 آموزه های مدیریت فردین شورج 0.0 0 تنها باد عاشق می شود: ترجمه برگزیده اشعار مهدی شادخواست به آلمانی مهدی شادخواست 0.0 0 شب ردای من است آرام شهنواز 0.0 0 درآمدی بر: تامین مالی و سرمایه گذاری خارجی در ایران غلام نبی فیضی چکاب 0.0 0 دیپایین سنگسری احمد صداقتی 0.0 0 و من زنی ... 0.0 0 20 قطعه برای دف شهریار ناصرآبادی 0.0 0