محمدمهدی ذوالفقاری محمدمهدی ذوالفقاری پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها کدینگ در شبکه های مخابراتی و کامپیوتری محمدمهدی ذوالفقاری 3.5 0 نصب و راه اندازی UPS میرطاهر میرزایی 0.0 0 نصب و راه اندازی UPS (مفاهیم - راه اندازی و اجرا) جلد 1 میرطاهر میرزایی 0.0 0 40 پروژه کاربردی در ASP.NET (با رویکرد ADO.NET database) لاله مشهدی راد 0.0 0 نصب و راه اندازی سیستم های VOIP در بسترهای مخابراتی با محوریت اجرایی در محیط لینوکس سوده خورشیدوند 0.0 0 افزایش مهارت های شغلی تکنسین عمومی شبکه های کامپیوتری بر اساس استاندارد ... نیوشا محمدی پور 0.0 0 40 پروژه سی شارپ #C (برنامه نویسی با استفاده از API در سی شارپ) (پیشرفته) محمدمهدی ذوالفقاری 0.0 0 الفبای آموزشی Paspberry Pi 0.0 0 40 پروژه کاربردی در ASP.NET (سطح مقدماتی) شیوا نعیمی زاده 0.0 0 135 سوال حقوقی که هر کارآفرینی باید بداند محمدمهدی ذوالفقاری 0.0 0 40 پروژه کاربردی در Python (با رویکرد GUI) (سطح متوسط) ملیشیا محمدی راد 0.0 0 من استارتاپی محمدمهدی ذوالفقاری 0.0 0