علی ترکمان سلامی علی ترکمان سلامی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها دفتر املای من علی ترکمان سلامی 0.0 0 تقارن: مجموعه تمرینات تقویت اکمال دیداری سلیمه مخدومی 0.0 0 تقویت دقت دیداری (1): مجموعه تمرین و فعالیت علی ترکمان سلامی 0.0 0 تقویت توالی دیداری مجموعه تمرین و فعالیت عفت توکلی 0.0 0 تقویت سرعت دیداری - حرکتی (1): مجموعه تمرین و فعالیت علی ترکمان سلامی 0.0 0 دقت، تلاش، یادگیری (3) محدثه ادیبان 0.0 0 تقویت اکمال دیداری: مجموعه تمرین و فعالیت علی ترکمان سلامی 0.0 0 تقویت تمیز دیداری عفت توکلی 0.0 0 تمرینات تمرکز و پرورش حافظه: اطلاعاتی برای والدین احمدرضا مقیمی رودی 0.0 0 دقت، تلاش، یادگیری (2) محدثه ادیبان 0.0 0