سیدفاخر علوی سیدفاخر علوی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها کوره شایی کووشکه لوک آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 376 چه ند گوتار دبارا گه شه سیدفاخر علوی 0.0 0 پینقیسی شین و گولا سور محمود کیانوش 0.0 0 گه شا ئابووری د جیهانا سیه م مایکل پی. تودارو 0.0 0 تاریخ مختصر اقتصاد توسعه 0.0 0 ئاسکا به ختی من گوزه ل محمود دولت آبادی 0.0 0 خووشکا مه زن خووشکا بچووک شارلوت زولوتوف 0.0 0 فرهنگ ضرب المثلها و اصطلاحات عامیانه (فارسی - کردی) سیدفاخر علوی 0.0 0 واژه نامه توسعه اقتصادی (فارسی - انگلیسی، انگلیسی - فارسی) سیدفاخر علوی 0.0 0 جامعه شناسی توسعه: برای مطالعه دانشجویان دوره کارشناسی رشته های اقتصاد، مدیریت، برنامه ریزی اقتصادی، مالیه و علوم اجتماعی 0.0 0 فه رهه نگا گه شا ئابووری (کوردی - فارسی - ئنگلیسی) سیدفاخر علوی 0.0 0 مبانی برنامه ریزی آمایش سرزمین 0.0 0