علی اکبر جانوند علی اکبر جانوند پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها من و عروسکم علی اکبر جانوند 0.0 0 برای گل هایی که دیر رسیدند علی اکبر جانوند 0.0 0 سه مفونیای کیلگه علی اکبر جانوند 0.0 0 ترانه ی ناتمام علی اکبر جانوند 0.0 0 نت گمشده سکوت علی اکبر جانوند 0.0 0 گنجشکها قابل تامل اند (مجموعه شعر) علی اکبر جانوند 0.0 0 خاورمیانه زخم خورده، می لرزد: گزیده شعرهای علی اکبر جانوند علی اکبر جانوند 0.0 0 هستی به زمین می آید علی اکبر جانوند 0.0 0 عشق ماناست همچون آتش جاودان علی اکبر جانوند 0.0 0 هستی با زمین آشتی می کند علی اکبر جانوند 0.0 0 در دامنه های آلواتان علی اکبر جانوند 0.0 0 هستی زمین را ترک می کند! علی اکبر جانوند 0.0 0