نفیسه توکلی نفیسه توکلی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 130 نحسی ستاره های بخت ما جان گرین 4.0 60 تو شاهکاری! خودت باش دختر ریچل هالیس 3.2 20 پدر پولدار، پدر بی پول رابرت تی. کیوساکی 3.9 20 ثروتمندترین مرد بابل: هنر دست یابی به موفقیت های مالی جورج سموئل کلاسون 3.8 22 دختر کشیش جورج اورول 3.1 10 تام گیتس خیلی معرکه است لیز پیشون 4.4 2 بهانه های باحال و ماجراهای جالب دیگر لیز پیشون 4.4 2 ایده های باحال (البته بیشترشان) لیز پیشون 5.0 1 بنویس تا اتفاق بیفتد: بدانید چه می خواهید و آن را به دست آورید هنریت آن کلاوزر 0.0 0