پروین رئیسی فرد پروین رئیسی فرد پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها بهرام گور و آن قصر مشید: شرحی بر یک رباعی حکیم عمر خیام نیشابوری 0.0 0 ره رفتنی طرزی دگر بهرام گور و آن قصر مشید: شرح یک رباعی از حکیم عمر خیام نیشابوری پروین رئیسی فرد 0.0 0 سبوی ستیزه گر و سنگ قضا: شرح بر رباعی مولانا جلال الدین محمد مولوی با استناد به قرآن کریم: سوره الحجر پروین رئیسی فرد 0.0 0 حدیث عشق: شرحی بر غزلی از شاعر قدسی خواجه حافظ با استناد به قرآن کریم "من و تو، ما دو عاشق زار" 0.0 0 من و تو، ما دو عاشق زار: شرحی بر غزلی از شاعر قدسی خواجه حافظ با استناد به قرآن کریم پروین رئیسی فرد 0.0 0 نکات برجسته استانداردهای جدیدبین المللی در مورد آمار جمعیت فعال - پروین رئیسی فرد 0.0 0 کشتی بحر شکاف جان و این تن لنگری: شرحی بر رباعی حکیم عمر خیام نیشابوری با استناد به قرآن کریم پروین رئیسی فرد 0.0 0 رجفه در میقات به روایت مولاناجلال الدین محمد مولوی: شبان و حضرت موسی 0.0 0 حدیث عشق لب ساقی و جام می: شرحی بر غزلی از شاعر قدسی خواجه حافظ با استناد به قرآن کریم 0.0 0 رجفه در میقات به روایت مولانا جلال الدین محمد بلخی و شبان و موسی (ع) 0.0 0 اسرار ازل و من و تو: شرحی بر رباعی حکیم عمر خیام نیشابوری با استناد به قرآن کریم پروین رئیسی فرد 0.0 0