دریا بندری دریا بندری دنبال کردن @diamon.quer عضویتشهریور 1404 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(11 کتاب)0امتیاز دنبال کردن5یادداشت13امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 11 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها دریا بندری 1 ساعت پیش آی قصه، قصه، قصه جلد 2 شراره وظیفه شناس 3.5 1 این کتاب قصه برای رده سنی ۵سال به بالا مناسب است . همچنین از این کتاب در جشنواره می توان استفاده کرد. 0 1 دریا بندری 1 ساعت پیش حرف زشت جان برنستین 4.5 1 این کتاب به ما میگه که کارها و چیز های زشتی که می بینیم ومی شنویم رو نباید انجام بدیم . چون پشیمونی به بار میاره. 0 1 دریا بندری دیروز هدیه فرمانروا کاث لاک 4.5 1 این کتاب بسیار زیبایی است پیشنهاد میکنم بخونیدش 1 1 دریا بندری دیروز این همه تلق و ملق سرور کتبی 3.6 7 این کتاب قصه برا یه کودک مناسب است 0 0 دریا بندری دیروز آهای مواظب ما باشید؛ باور کن، من لاک پشتم! جلد 6 مینو کریم زاده 4.3 1 این کتاب برای افراد قصه گو مناسب است 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.