سیدهادی پیغمبردوست سیدهادی پیغمبردوست پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها تکنولوژی های پیشرفته صنایع غذایی سیدهادی پیغمبردوست 4.0 0 تکنولوژی تولید بیسکویت، کوکی و کراکر: پخت و خنک کردن، فرآورش ثانویه، بسته بندی و نگهداری جلد 2 سیدهادی پیغمبردوست 0.0 0 تکنولوژی تولید بیسکویت، کوکی و کراکر: مواد اولیه، انواع خمیر، عملیات شکل دادن به خمیر جلد 1 سیدهادی پیغمبردوست 0.0 0 شیمی و تجزیه: روغن ها و چربی های خوراکی صدیف آزادمرددمیرچی 0.0 0 روش های آزمون رئولوژی: گندم، آرد و خمیر سیدهادی پیغمبردوست 0.0 0 دانش و فناوری شربت های گلوکز سیدهادی پیغمبردوست 0.0 0 تکنولوژی فرآورده های ماکارونی عارف اولادغفاری 0.0 0
سیدهادی پیغمبردوست سیدهادی پیغمبردوست پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها تکنولوژی های پیشرفته صنایع غذایی سیدهادی پیغمبردوست 4.0 0 تکنولوژی تولید بیسکویت، کوکی و کراکر: پخت و خنک کردن، فرآورش ثانویه، بسته بندی و نگهداری جلد 2 سیدهادی پیغمبردوست 0.0 0 تکنولوژی تولید بیسکویت، کوکی و کراکر: مواد اولیه، انواع خمیر، عملیات شکل دادن به خمیر جلد 1 سیدهادی پیغمبردوست 0.0 0 شیمی و تجزیه: روغن ها و چربی های خوراکی صدیف آزادمرددمیرچی 0.0 0 روش های آزمون رئولوژی: گندم، آرد و خمیر سیدهادی پیغمبردوست 0.0 0 دانش و فناوری شربت های گلوکز سیدهادی پیغمبردوست 0.0 0 تکنولوژی فرآورده های ماکارونی عارف اولادغفاری 0.0 0
تکنولوژی تولید بیسکویت، کوکی و کراکر: پخت و خنک کردن، فرآورش ثانویه، بسته بندی و نگهداری جلد 2 سیدهادی پیغمبردوست 0.0 0
تکنولوژی تولید بیسکویت، کوکی و کراکر: مواد اولیه، انواع خمیر، عملیات شکل دادن به خمیر جلد 1 سیدهادی پیغمبردوست 0.0 0