فرهاد دیوسالار فرهاد دیوسالار پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها دانش و دانشمندان از دیدگاه جف گاتفرید شاتز 0.0 0 رویه جدیده فی اللسانیات و الترجمه: ثنائیه ضدیه اوثنائیه متوافقه سرور ثبوتی 0.0 0 عصر الانحطاط و الانحدار او عصر الازدهار و الانبهار فرهاد دیوسالار 0.0 0 گرامر زبان انگلیسی را با صرف و نحو عربی آسان تر بیاموزیم فرهاد دیوسالار 0.0 0 منهجیه تحلیل النص؛ آلیاتها و تقنیاتها مع دراسه تطبیقیه فرهاد دیوسالار 0.0 0 ثلاثیة المقروء والمبدع والمتلقی فی عملیه تحلیل النص؛ دراسه تحلیلیه و نقدیه میترا رضائی رویا 0.0 0 ماشین نوشته ها از نگاهی دیگر فرهاد دیوسالار 0.0 0 مختارات شعریه و نثریه من عصر سقوط بغداد الی مطالع عصر الحدیث فرهاد دیوسالار 0.0 0