فاتح اردوغان فاتح اردوغان پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها مامانی که سبیل درآورد! فاتح اردوغان 3.2 1 بابایی که کاناپه شد! فاتح اردوغان 3.5 0 دوستت دارم فاتح اردوغان 0.0 0 شکم مادرم چرا بزرگ شد؟ فاتح اردوغان 0.0 0 پدربزرگم برایم سوت درست کرد فاتح اردوغان 0.0 0 بازگشت پنج جغد خال خالی فاتح اردوغان 0.0 0 پنج جغد خال خالی به من نگاه می کنند فاتح اردوغان 0.0 0 بند کفشم باز شد! فاتح اردوغان 0.0 0 صداهای گوناگون اشیاء! (بدون ساز هم می شود آهنگ نواخت!) فاتح اردوغان 0.0 0 من امروز مدرسه نمیرم! (باسواد بودن همیشه لازم است!) فاتح اردوغان 0.0 0 گیرگور مسواک بزن! (با دندان های تمیز، همه جذاب تر هستند!) فاتح اردوغان 0.0 0 مهمان های ناخوانده: موجودات ترسناک تو قصه ها اصلا ترسناک نیستند! فاتح اردوغان 0.0 0