آریا حسین پوریان آریا حسین پوریان دنبال کردن @ariaking عضویتمرداد 1404 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(10 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت7امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 10 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 6 کتاب یادداشتها آریا حسین پوریان 1404/5/4 مجموعه فسقلی ها تونی گراس 4.5 5 شاید بیش از 10 بار این کتاب را در کودکی مادرم خواند و مجموعه اش را کامل سفارش دادیم هنوزم دوستش دارم 0 1 آریا حسین پوریان 1404/5/4 ماهی طلایی ازوپ 3.3 1 کتاب خوبیه برای اینکه به داشته هیخودمون قانع باشیم 0 0 آریا حسین پوریان 1404/5/4 هنری زلزله و تعطیلات پرماجرا فرانسسکا سایمون 4.4 3 بسیار جذاب برای نوجوانان پر شر شور مناسبه و متن گیرایی دارد با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.