امیر امیر دنبال کردن @amirasd 8 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(48 کتاب)170امتیاز دنبال کردن0یادداشت13امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 48 کتاب در حال خواندن 6 کتاب خواهم خواند 49 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش نوروزی 20 صفحه به مدت 13 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها امیر ایست بهترین رمان های فلسفی 7 کتاب از اونجایی که من رمان های عمیق و فلسفی علاقه دارم گفتم یه لیست کوتاه درست کنم تا بقیه هم استفاده کنن امیدوارم خوشتون بیاد. اگر پیشنهاد دیگه ای دارین حتما برامون بنویسید. 0 3 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.