سیداکبری

276 عضو

همه، پسران من

آفتاب‌گردان 🌻

393 عضو

ترجمه نهج البلاغه حضرت امیرالمومنین (ع)

باشگاه کتاب‌خوانی مثبت کتاب

364 عضو

شرکت خلاقیت: خاطرات بنیان گذار پیکسار

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

فریفته  تصادف: نقش پنهان شانس در زندگی و بازارها

سیداکبری پسندید.
پوست در بازی: عدم تقارن های پنهان در زندگی روزمره
          کتاب پوست در بازی، حقیقتا نگاه به دنیا، از زاویه کاملا غیرمتعارف با آنچه ما مدرن، عقلانی، علمی می‌دانیم است و اتفاقا نویسنده به ما نشان می‌دهد که چقدر همه اینها غیرعلمی و حتی غیرعقلانی است!
اگر بددهنی و شوخ‌طبعی خاص نویسنده را تاب بیاورید، نویسنده حرفها جدید و بسیار قابل تاملی دارد که احتمالا با غالب تفکرات، باورها و ارزش‌گذاری های ذهنی شما در تضاد یا حداقل متفاوت است و اگر صبور باشید، برای همین اینها دلیل دارد، و در انتهای کتاب، حتی اگر مصرانه هیچ کدام از حرفهای نویسنده را نپذیرفته باشید، حداقل زاویه جدیدی برای دیدن مسائل را تجربه کردید.
اما ترجمه و ویرایش... ترجمه نادلچسب و سخت خوان بود، مترجم در ترجمه اصلاحات عجیب نویسنده ناتوان بوده و در عین حال با فارسی نوشتن تلفظ نه چندان درست بعضی واژه‌های انگلیسی متن و نیاوردن معادل انگلیسی آن در زیرنویس، خوانش را حتی سخت‌تر هم کرده. از لحاظ ویراستاری هم کتاب، چنگ چندانی به دل نمی‌زند و این مسئله در حدی بود که وقتی فصل مقدمه را می خواندم هر دو صفحه با خودم می جنگیدم که کتاب را گوشه‌ای پرت نکنم!
البته خوشحالم که تاب آوردم و کتاب را تا انتها خواندم.
اگر تاب تحمل ضربه خوردن تصورات و باورها و تقکراتتان در مورد فضیلت، عقلانیت، ریسک،خیرخواهی، انسان‌دوستی و مهمتر از همه علمی بودن را دارید، حتما این کتاب را بخوانید.
این کتاب آخرین کتاب از مجموعه پنجگانه Incerto است که متاسفانه من از این جلد شروع کردم و جلدهای قبلی را نخوانده‌ام.
نسیم نیکولاس طالب نویسنده لبنانی الاصل و ارتدوکس مذهب و ساکن آمریکا، که سالها در زمینه معامله‌گری فعال بوده، حرفهای جالبی برای گفتن دارد.
این کتاب توسط نشر نوین و با ترجمه آقایان سعید رمضانی و هادی بهمنی چاپ و روانه بازار شده است.