سارا سارا دنبال کردن @Sara0 عضویتدی 1403 2 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(3 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت5امتیاز0لیست گزارش کتابی سال 1403 کتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 3 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب سارا 1404/4/12 شجاعت منفور بودن ایچیرو کیشیمی 3.7 2 صفحۀ 15 آدلر با انکار استدلال ضربه روحی، مسئله را این گونه بیان مینماید: «هیچ تجربهای فی نفسه دلیل موفقیت یا شکست ما نیست. ما از تکانه تجربیاتمان _به اصطلاح ضربه روحی_ رنج نمیبریم بلکه آنها را طوری درک میکنیم که مناسب اهداف ما است. تجربیات ما را تعریف نمیکنند بلکه معنایی که به آنها میبخشیم خود را تعریف میکنند» 0 0 سارا 1404/4/12 شجاعت منفور بودن ایچیرو کیشیمی 3.7 2 صفحۀ 5 فیلسوف: هیچ یک از ما در دنیایی عینی زندگی نمیکنیم بلکه در عوض، در دنیایی ذهنی زندگی میکنیم که ما به آن معنا میبخشیم. دنیایی که میبینید با دنیایی که من میبینم متفاوت است و محال است بتوانید دنیای خود را با دیگران سهیم شوید. 0 21 سارا 1404/4/3 آشنایی با قرآن جلد یک 4.8 1 صفحۀ 74 پیامبر(ص) سه انگشت خود را جمع کرد و آرام بر سینه مرد زد و فرمود: این دل انسان طوری ساخته شده است که پیوندی دارد با نیکیها؛ با نیکیها آرام میگیرد ولی بدیها و زشتیها آن را مضطرب و ناراحت میکند. درست همان گونه که بدن انسان اگر چیزی که با آن تجانس ندارد واردش شود نظم آن را به هم میزند و کار ارگانهای مختلف آن را مختل میسازد، روح انسان نیز به واسطه اعمال ناشایست دچار اختلال و ناراحتی میشود. [ استَفتِ قَلبَكَ و إن أفتاكَ المُفتونَ : نظر واقعبینانه را از قلبت بپرس، اگرچه صاحب نظران به خلافش نظر دهند] 0 0 سارا 1403/11/9 آشنایی با قرآن جلد یک 4.8 1 صفحۀ 40 قرآن در توصیف خویش، برای خود دو زبان قائل میشود. گاهی خود را کتاب تفکر و منطق و استدلال معرفی میکند و گاهی کتاب احساس و عشق. و به عبارت دیگر قرآن تنها غذای عقل و اندیشه نیست، غذای روح هم هست. *** و باز در آیات بعدی همان سوره میگوید آنگاه که برای کارهای روزانه نظیر تجارت و جهاد در راه خدا به خواب بیشتری احتیاج دارید، در هر حال خلوت عبادت را فراموش نکنید. *** در میان مسلمانان یگانه چیزی که مایهٔ نشاط و کسب قدرت روحی و پیدا کردن خلوص و صفای باطن بوده، همان موسیقی قرآن است. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.