زهرا سادات بهروزنژاد تاریخ عضویت:خرداد 1402 زهرا سادات بهروزنژاد دنبال کردن @SadatB 16 دنبال شده 17 دنبال کننده کتابدوست(59 کتاب)0امتیاز دنبال کردن یک کتابخوار دوازده ساله 1یادداشت13امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 59 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها زهرا سادات بهروزنژاد 1402/3/22 شبی که زهر شد معصومه یزدانی 4.1 5 اینگونه که من متوجه شدم ، هدف نویسنده از نوشتن کتاب این بوده که نشان دهد یتیمان ، فقیران و م کوفه چه قدر به امام علی [ع] وابسته بودند و برخی هم فقط با کمک ایشان می توانستند مشکل خود را حل کرده و یا از وضعیت نامناسب خود نجات یابند و پس از شهادت او چه قدر ناامید و درمانده شدند که موفق هم بوده است ، اما متاسفانه داستان کشش و جذابیت لازم را ندارد و مخاطب نوجوان را خسته می کند . البته اگر مخاطب با داستان همراه شود و نوع قلم را بپسندد ، محتوا به بهترین نحو به او منتقل می شود . 1 6 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها زهرا سادات بهروزنژاد رمان های هیجان انگیز نوجوان 4 کتاب تو این لیست ، اسم رمانایی نوشته شده که برای نوجوانان مناسب هستن ، ترسناک هیجان انگیز و در عین حال آموزنده هم هستن . در حال تکمیل است ..... 0 4 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.