رضا ایمانی رضا ایمانی دنبال کردن @RImaniF 3 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(7 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت5امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 7 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها رضا ایمانی 1403/11/3 بیانیه گام دوم انقلاب سید علی حسینی خامنهای 4.9 3 نامه رهبر ایران است به جوانان ایرانی؛ بر هر جوان ایرانی مطالعه آن لازم است. با مطالعه آن میتوان نگاه بهتری از منظومه حضرت آقا به دست آورد و جهت دهی خوبی برای ما جوانان است، میتواند مسیرمان ریل گذاری کند. 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب رضا ایمانی 1403/11/3 احکام گناهان: مطابق با فتوای آیت الله خامنه ای سید علی حسینی خامنهای 0.0 صفحۀ 39 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.