پریسا علیرضا پریسا علیرضا دنبال کردن @Parisalirrza 5 دنبال شده 9 دنبال کننده کتابدوست(0 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 0 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها پریسا علیرضا 1402/6/15 چگونه استخدام نکنیم؟ امیلی کوملر 0.0 1 تازه شروعش کردم. برای ما ، همیشه نزدیکای مهرماه، پرچالشه! چون به شدت درگیر موضوع استخدامیم.... با اینکه ۳ تا مترجم داره، ولی ترجمه خوبی نداره! ایراد ویرایشی هم داره؛ و این موضوع همیشه من رو حرص میده که چرا کتابها با اشکالات ویرایشی و نگارشی به چاپ میرسند؟ اما نکات خوبی داره. 0 9 باشگاههاچالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. فعالیتهافعالیتی یافت نشد.