نیلوفر نیلوفر دنبال کردن @Niloosh 5 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست اعظم(213 کتاب)99امتیاز دنبال کردن2یادداشت209امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 213 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 67 کتاب یادداشتها نیلوفر 1404/1/6 آدم خواران ژان تولی 3.9 151 وقتی عنوان کتاب رو دیدم تصور کردم در مورد قبیله ای آدم خوار در گوشه دور افتاده ای از دنیا و مربوط سالیانی دور باشه، اما داستان در قرن نوزدهم توی فرانسه! اتفاق افتاده. هولناکه! اینکه آدم ها چقدر میتونن غیرقابل پیشبینی و بی رحم باشن. کتابیه که تا اخر عمرم توی ذهنم سنگینی میکنه. 0 0 نیلوفر 1404/1/4 Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing متیو پری 3.7 6 “Do you know what Saint Peter says to everyone who tries to get into heaven?" "Peter says: Don’t you have any scars?; And when most would respond proudly;Well no, no I don’t ; Peter says: Why not? Was there nothing worth fighting for?" 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 30 صفحه به مدت 10 روز پایان چالش : 9 روز دیگر % 10 چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه نیلوفر 2 ساعت پیش بوستان سعدی سعدی 4.7 7 صفحۀ 131 خدای ار به حکمت ببندد دری/ گشاید به فضل و کرم دیگری 0 0 نیلوفر 2 ساعت پیش بوستان سعدی سعدی 4.7 7 صفحۀ 127 «تنی زنده دل، خفته در زیر گل/ به از عالمی زندهٔ مرده دل» «دل زنده هرگز نگردد هلاک/ تن زنده دل گر بمیرد چه باک؟» 0 0 نیلوفر 2 ساعت پیش بوستان سعدی سعدی 4.7 7 صفحۀ 127 ندیدم به نزدیک رایم پسند/ من آسوده و دیگری پایبند 0 0 نیلوفر 11 ساعت پیش بوستان سعدی سعدی 4.7 7 صفحۀ 116 به غمخوارگی چون سرانگشت من/ نخارد کس اندر جهان پشت من 0 0 نیلوفر 4 روز پیش بوستان سعدی سعدی 4.7 7 صفحۀ 102 غم از گردش روزگاران مدار/ که بی ما بگردد بسی روزگار 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.