نگار.ذ نگار.ذ دنبال کردن @Ngr2006 5 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(51 کتاب)0امتیاز دنبال کردن دوستدارِ کتاب و ونسان ونگوگ و نیما یوشیج و ادبیات و شعر(o^-')d ! 3یادداشت50امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 51 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 17 کتاب یادداشتها نگار.ذ 1403/11/8 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 336 این اولین اثری بود که از داستایوفسکی خوندم اما به جرعت میتونم بگم یکی از بهترینهای اون بوده. طوری که احساسات شخصیتها رو به تصویر میکشه و تا عمق افکار هرکدوم از اون شخصیتها نفوذ میکنه و در عین حال سادگی و روانی کلامش آدم رو به خوندن هرچه سریعتر ادامهی داستان مشتاق میکنه... واقعا تحسینبرانگیزه! بهنظر من هرکسی که بخواد شروع کنه به خوندن آثار داستایوفسکی، بهتره از شبهای روشن شروع کنه، تا خیلی خوب و کامل و البته کوتاه با لحن این نویسنده آشنا و بهش جذب بشه. 0 0 نگار.ذ 1403/7/8 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 215 هر بار خوندن این کتاب حس تازهای به آدم میده. نمیدونم بسته به شرایطیه که داخلشیم یا جنسِ لحن نویسندهس که آرامش رو به روح انسان تزریق میکنه و اینطوره که: آره من این کتاب رو میخونم و اصلا نگران نیستم که خاطرهی بدی رو توی ذهن و قلبم زنده میکنه؛ چون هیچوقت همچین اتفاقی نمیوفته. 0 5 نگار.ذ 1403/7/8 مجموعه نبرد با شیاطین (10 جلدی با قاب) دارن شان 4.2 3 با جسارت تمام میتونم بگم بعد از هری پاتر و نارنیا، بهترین کتاب و داستانها با ژانر ترسناک و تخیلی بودن. طوری که هر فصلش به نظر میرسید مرتبط با فصل قبلی نیست اما وقتی به نصفهش میرسیدی تازه میفهمیدی این به کجا ربط داره... بازی با روح و روان آدم... دارن شان یکی از بهترین نویسندگان ژانر ترسناک و تخیلی برای نوجوانهاست. 0 5 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها نگار.ذ لیست کتابهای ادبیات جهان 24 کتاب برای شروع بهتره از کتابهای نویسندههای معروف کشور خودمون یا اروپا شروع کنیم؟ ... این لیست به طور مداوم بروز میشه✔ 0 8 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.