نسیم نسیم دنبال کردن @Nasimpourghorbani 5 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(12 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت0امتیاز3لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 12 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 30 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها نسیم لیست بهاری 7 کتاب کتابهایی که قصد دارم این بهار بخونمشون 0 0 نسیم کتابهایی از داستایفسکی که نخوانده ام. 5 کتاب من شیفته قلم این مرد بزرگ هستم. 0 0 نسیم کتابهایی که از تامس هاردی خواهم خواند 5 کتاب تا به حال کتابی از این بزرگوار نخواندم اما دوست دارم این آثارش رو بخونم 0 0 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.