مَـهـ بـانـو مَـهـ بـانـو دنبال کردن @MoonChild 1 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(2 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 2 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب مَـهـ بـانـو 1403/10/13 بازماندگان طلسم شده ماری لو 4.6 4 صفحۀ 109 «به گمانم پروانه ای که آن روز بالش را از ترس پدر جدا کردم دوباره زنده شده و درونم به پرواز در آمده است.» 0 4 مَـهـ بـانـو 1403/10/13 بازماندگان طلسم شده ماری لو 4.6 4 صفحۀ 105 میپرسم:تو میدانی این انرژی ها از کجا می آیند؟ _:«با پیوند بین الهه ها و جهان مردگان شروع شد.این انرژی است که زمین،هوا،دریا و موجودات زنده را تشکیل میدهد. وقتی چشمانت را میبندی،طیف های نور را میبینی؛نمیبینی؟این شعاع ها ریسمان های انرژی هستند» 0 3 مَـهـ بـانـو 1403/10/13 بازماندگان طلسم شده ماری لو 4.6 4 صفحۀ 74 _این سنگ های جواهر به چه کار می آیند؟ _:«میگویند جواهرات نشان میدهند که دست کدام الههها ادمی را لمس کرده است.هرجور جواهری آدم را به یک انرژی خاص متصل میکند.همان انرژی که درونش جاری است» 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.