مریم علی یاری مریم علی یاری دنبال کردن @Maryam.Aliyari 2 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(1 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 1 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها مریم علی یاری یولبارس و شهر زیرزمینی: برداشتی آزاد از داستان قدیمی ترک زبانها: ده ده غورغوت عبدالرحمن اونق 2.8 1 اوایل کتاب خیلی جذاب پیش رفت اما از یه جایی به بعد جزییات کتاب و مبارزه های توی کتاب زیاد شد که جزییات زیاد برای من خوشایند نیست و شاید ۵۰ صفحه آخر رو سرسری خوندم ، اما در کل کتاب خوبی بود . 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز باشگاهی ندارد. چالشهااین کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.فعالیتها مریم علی یاری کتاب را تمام کرد. 1402/4/13 یولبارس و شهر زیرزمینی: برداشتی آزاد از داستان قدیمی ترک زبانها: ده ده غورغوت عبدالرحمن اونق 2.8 1 0 0 مریم علی یاری یادداشت نوشت. 1402/4/13 یولبارس و شهر زیرزمینی: برداشتی آزاد از داستان قدیمی ترک زبانها: ده ده غورغوت عبدالرحمن اونق 2.8 1 اوایل کتاب خیلی جذاب پیش رفت اما از یه جایی به بعد جزییات کتاب و مبارزه های توی کتاب زیاد شد که جزییات زیاد برای من خوشایند نیست و شاید ۵۰ صفحه آخر رو سرسری خوندم ، اما در کل کتاب خوبی بود . 0 0 مریم علی یاری تا صفحۀ 40 خواند. 1402/4/12 تا اینجای کار بسیار جذاب و رمز آلوده 🤩 یولبارس و شهر زیرزمینی: برداشتی آزاد از داستان قدیمی ترک زبانها: ده ده غورغوت عبدالرحمن اونق 40 / 200 % 20 0 0 مریم علی یاری شروع به مطالعه کرد. 1402/4/12 یولبارس و شهر زیرزمینی: برداشتی آزاد از داستان قدیمی ترک زبانها: ده ده غورغوت عبدالرحمن اونق 2.8 1 0 0 مریم علی یاری به چالش پیوست. 1402/4/12 چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز پایان چالش : 6 روز دیگرروند پیشرفت مطالعه 4 روز از 10 روز 0 0