LISA LISA دنبال کردن @LISA عضویتآذر 1401 0 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(2 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 2 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها LISA 1401/9/3 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 505 داستان جالبی داره اما از نظر من جز کتابات عالیه و بهش ۲۰ از ۲۰ میدم پیشنهاد میدم که بخونید💖 0 9 LISA 1401/9/3 دختری که ماه را نوشید! کلی بارنهیل 3.6 160 سلام 💫 بهترین داستان دنیاست💖 واقعا عالیه از داستانش خیلی خوشم اومد🤩 اولین کتابی بود که خوندم که عاشقش 😍شدم حتما بهتون پیشنهاد میدم که بخونید واقعا عالیه ❤ 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.