کیمیا محمودی کیمیا محمودی دنبال کردن @KKKKKK 2 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(36 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت7امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 36 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 5 کتاب یادداشتها کیمیا محمودی 1403/5/13 خانه درختی 117 طبقه اندی گریفیتس 4.2 12 کتاب جالبی بود ولی کتابای قبلی شون بهتر بود 0 2 کیمیا محمودی 1403/5/11 عمیق و تاریک و خطرناک مری داونینگ هان 3.9 7 بسیار زیبا و احساسی مخصوصا آخرش اصلا ترسناک نبود ولی بسیار زیبا 0 2 کیمیا محمودی 1403/5/11 دختری در اتاق طبقه ی سوم مری داونینگ هان 3.5 13 دختری در اتاق طبقه سوم یک کتاب راز آلود موضوع چیه؟ یک دختر به اسم زوئی در یک خانه متروکه می آید چرا چون پدرش توی کار بازسازی همین خونه هاست حالا چی میشه که می فهمه این خونه یه راز داره آیا دنیای موازی هم در این بین هست چجوری یک نفر صد ها سال به خاطر یک اشتباه زنده می مانند و... و چی خب پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید تا ببینید و چی 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها کیمیا محمودی لیست بهترین رمان ها 12 کتاب بهترین رمان ها بستگی به سلیقه فرد دارد بستگی دارد شما رمان خنده دار دوست داشته باشید یا رمان های ترسناک پس فکر کنید تا ببینید کدام یک را می پسندید 0 1 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.