حلما میرشریف حلما میرشریف دنبال کردن @Helmaa 0 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(2 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 2 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها حلما میرشریف 1402/3/20 تو بی نظیری مکس لوکیدو 4.6 26 این کتاب کتابی بود که تاثیر فوقالعاده رو من گذاشت بهترین کتابی بود که خوده بودم 0 4 حلما میرشریف 1402/3/20 جزیره هزار داستان ادوارد پکارد 4.0 6 میتونم بگم که قشنگ ترین و جالب ترین کتابی بود که تاحالا خونده ام این کتاب خیییلی خوبه 0 0 حلما میرشریف 1402/3/20 خاطرات یک بچه ی چلمن جف کینی 4.2 14 کتاب خنده داری است پیشنهاد میکنم بخونیدش 0 0 حلما میرشریف 1402/3/20 تکه هایم را کنار هم بگذار رنه واتسون 5.0 2 این کتاب خیلی قشنگ هست دربارهی دختری هست با مادرش و دایی اش زندگی میکند داستان فوقالعاده زیبایی دارد پیشنهاد میکنم بخونید 0 6 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.