افسانه قره داغی افسانه قره داغی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها چگونه با همکاران خود کنار بیاییم: راهنمای همکاری بهتر آلن دوباتن 3.5 0 فرهنگ صلح در ایران و جهان افسانه قره داغی 0.0 0 احساس من (چگونه احساساتمان را بشناسیم) آلن دوباتن 0.0 0 فرهنگ، شهرگرایی و برنامه ریزی خاویر مانکلوس 0.0 0 از تمرین در مسیر لذت ببر توماس ام استرنر 0.0 0 ایده های بزرگ از تاریخ برای تو آلن دوباتن 0.0 0 کاربرد معماری در مسیر نوجوانی افسانه قره داغی 0.0 0 خودشناسی کاربردی درباره ی زندگی عاطفی، شغلی، روابط با دیگران، غم و اندوه و ... افسانه قره داغی 0.0 0 مفاهیم، فرایند و روش های ارزیابی تاثیر اجتماعی رایل جی. بارج 0.0 0