حمیدرضا تمدن حمیدرضا تمدن پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها به نور باده برافروز جان ما (دین و عطش آنتولوژی) عبدالجبار رفاعی 0.0 0 بنیان های کاربست روایات طبی: مجموعه مقالات مدون از کارگاه های علمی - پژوهشی برگزار شده توسط کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت حمیدرضا تمدن 0.0 0 بررسی قیادت در فضای مجازی از منظر قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 و فقه امامیه با نظر به قانون فرانسه و لبنان حمیدرضا تمدن 0.0 0 عنوان اصلی امنیت اطلاعات در وب سایت کتابخانه های دانشگاهی براساس استاندارد Iso/iEC27002 حمیدرضا تمدن 0.0 0